iPhone’umda depolama alanım tükeniyor ve çok yavaşlıyor. Gereksiz dosyaları hızlıca temizlemek ve performansı artırmak için ücretsiz bir uygulamaya ihtiyacım var. Herhangi bir öneriniz var mı?
En İyi iPhone Temizlik Uygulamalarını Keşfetmek: Kapsamlı Bir İnceleme
Çoğu iPhone kullanıcısı gibiyseniz, muhtemelen depolama alanının tükenmesinin yarattığı hayal kırıklığını yaşamışsınızdır. Çift fotoğraflardan gereksiz ekran görüntülerine kadar cihazınız kolayca karışabilir ve işleri düzene sokmak için doğru uygulamayı aramanıza neden olabilir. Bunun için, gerçekten işe yarayanları belirlemek amacıyla birkaç iPhone temizlik uygulamasını test ettim. Aşağıda, artıları, eksileri ve genel puanlarıyla sonuçlarımı bulabilirsiniz.
En İyi Seçim: Akıllı Temizleyici - En İyi iPhone Temizlik Uygulaması
Ana Özellikler:
- Benzer veya çift fotoğrafları tespit eder ve siler.
- Büyük video dosyalarını belirler ve kaldırır.
- Depolama alanını optimize etmek için Canlı Fotoğrafları sıkıştırır.
- Kullanılmayan ekran görüntülerini temizler.
Fiyatlandırma:
Bu uygulama tamamen ücretsizdir—abone olun, reklam yok, gizli ücret yok.
Neleri Sevdim:
Gerçekten Ücretsiz Deneyim: Diğer uygulamaların aksine, ödeme duvarı veya günlük kullanım limiti bulunmuyor.
Süper Hızlı Tarama: Fotoğraf galerimdeki 10.000’den fazla resmi sadece üç dakikada analiz etti!
Etkileyici AI Sıralama: Uygulama, çoğu çift ve bulanık fotoğrafı doğru bir şekilde tespit ederek manuel çabayı en aza indirdi.
Önemli Alan Kurtarma: Tek bir taramada 32GB gibi inanılmaz bir alan boşalttım.
Geliştirilebilecek Yönler:
E-posta/Kişi Temizliği Eksik: Bazı rakipler bu işlevleri sunuyor, ancak Akıllı Temizleyici sunmuyor.
AI Bazen Aşırı Gidiyor: Zaman zaman tuhaf ‘en iyi’ fotoğrafları işaretliyor, ikinci bir göz gerekiyor.
Son Karar:
4.9/5
Akıllı Temizleyici, tamamen ücretsiz ve son derece işlevsel bir iPhone temizlik uygulaması arayan herkes için en iyi tercihtir. Reklamlar veya abonelikler gibi hayal kırıklığı yaratan unsurlar olmadan işini yapıyor.
Ek Kaynaklar:
- Akıllı Temizleyici Tanıtımını YouTube’da İzleyin
- Akıllı Temizleyici’nin Ayrıntılı İncelemesi
- Akıllı Temizleyici’nin Resmi Web Sitesini İnceleyin
- iPhone’daki Çift Fotoğrafları Silme Üzerine Reddit Tartışması
İkinci Sıra: Temizleyici Seti - Çok Yönlü Araç
Ücretsiz Sürüm Özellikleri:
- Reklam izledikten sonra kısmi dosya temizliği sunar.
- Kişileri düzenleyin ve takviminizi yönetin.
Ücretli Sürüm Özellikleri ve Fiyatlandırma:
- Premium Özellikler Şunları İçerir:
- Sınırsız dosya temizliği.
- Video sıkıştırma.
- Cihaz, web ve Wi-Fi güvenliği.
- Widget’lar ve şarj animasyonları.
- Reklamsız deneyim.
- Fiyatlandırma: Haftalık 5.99$ veya yıllık 29.99$ ve 7 günlük deneme.
Öne Çıkanlar:
Temizlik dışında harika bir özellik çeşitliliği sunar.
Fotoğraflar ve videoların düzenleniş şekli temizlik sürecini verimli kılar.
Ek cihaz ve gezinme güvenliği sağlar.
Daha az reklam, ücretsiz versiyonu katlanılabilir hale getirir.
Eksiler:
Ücretsiz versiyonda görevleri kesintiye uğratan reklamlar.
Ücretli planlarda sınırlı özelleştirme; sadece yıllık ve haftalık seçenekler sunuluyor.
Son Karar:
4.6/5
Temizleyici Seti, işlevsellik ve erişilebilirlik arasında harika bir denge sağlar. Ücretli versiyon için 7 günlük deneme sayesinde tam potansiyelini risksiz olarak değerlendirebilirsiniz.
Üçüncü Sıra: Temizlik Uygulaması - Telefon Depolama Temizleyici
Ücretsiz Sürüm Özellikleri:
- Tarama başına sadece 15 fotoğraf/video temizliğine izin verir.
- ‘Gizli Alan’, kişi yönetimi ve e-posta temizleme reklamlar arkasında kilitlidir.
- Benzer fotoğrafları anında algılayın.
- Tüm işlevlere sınırsız erişim.
- Reklamsız çevre.
- Fiyatlandırma: Haftalık 6.99$ veya ömür boyu erişim için 39.99$.
Avantajlar:
Ücretsiz sürümde cömert özellik erişimi, kullanıcıların yükseltmeden önce deney yapmasına olanak tanır.
Basit, yeni başlayanlar için dost arayüz.
Sınırlamalar:
Fotoğraf algılama her zaman doğru değil; bazı işaretli resimler tamamen alakasız çiftler çıktı.
Haftalık abonelik planı nispeten pahalı.
Son Karar:
4.0/5
Temizlik Uygulaması, temel temizlik ihtiyacını karşılasa da, ücretsiz versiyonu reklamlara fazla yaslanıyor ve işaretleme sorunları fazladan dikkat gerektirebilir.
Mansiyon: Temizleyici Guru - Premium Seçenek
Ücretsiz Sürüm:
Ücretli versiyona geçiş yapmadan hiçbir özellik kullanılabilir değil.
- Kaydırma navigasyonu ile akıllı fotoğraf temizleme.
- Özel dosyalar için ‘Gizli Depolama’.
- E-posta temizleme yetenekleri ve kişi yönetimi.
- Fiyatlandırma: Haftalık Pro 7.99$, Lite 6.99$. 7 günlük deneme dahildir.
Avantajlar:
Kullanıcı deneyimini kesintiye uğratmayan reklamlar yok.
Çekici, şık arayüz tasarımı.
E-posta temizleme gibi benzeri olmayan özellikler.
Dezavantajlar:
Ücretsiz versiyon temel işlevler sunmuyor.
Abonelik oranları haftalık ödemelerle sabitlenmiş, bütçe dostu esneklik sınırlı.
Son Karar:
4.0/5
Temizleyici Guru’nun şık tasarımı ve özel e-posta temizleme özelliği öne çıkmasını sağlıyor, ancak genelde peşin ödeme yapmaya hazır kullanıcılar için tasarlanmış.
Sonuç
Tüm dört seçenek kendi güçlü yönlerini masaya getirirken, Akıllı Temizleyici ücretsiz basitlik ve etkinlik açısından öne çıkıyor. Gelişmiş özellikler arayanlar için, Temizleyici Seti ve Temizleyici Guru ek araçlar sunuyor, ancak finansal bir taahhüt gerektiriyor. Ücretsiz bir çözüm ya da premium bir araç seti arıyor olun, bu uygulamalardan biri ihtiyaçlarınıza uyacaktır!
Daha Fazla Kaynak:
Tamam, ücretsiz bir iPhone temizleme uygulaması mı arıyorsunuz? Öncelikle sizi anlıyorum—iPhone’da depolama alanının tükenmesi, modern zamanların korkusu gibi bir şey. Sadece BİR sevimli köpek fotoğrafı çekiyorsunuz ve Apple, ‘Hey, bir şeyleri sil ya da sonuçlarına katlan.’ diyor.
Kendi kullandıklarımdan (ve inan bana, bunlardan birkaçını kullandım) Zeki Temizleyici işin zirvesinde. Uygulama gerçekten ücretsiz—sürpriz ödemeler ya da ‘daha fazla özelliği açmak için reklam izle’ gibi saçmalıklar yok. Fotoğraf kütüphanemi taradığımda harikalar yarattı. Kütüphanemin ne kadar kaotik durumda olduğunu itiraf etmek bile istemiyorum—bulanık özçekimler, kilit ekranımın yanlışlıkla çekilmiş ekran görüntüleri, aynı günbatımından 800 fotoğraf. Tek bir harekette, yinelenenleri temizledi ve neredeyse 30GB alan açtı. Telefonum resmen tekrar nefes aldı.
Şimdi, @mikeappsreviewer ayrıca “Temizleyici Kiti” uygulamasını da önerdi, ki bu özellikle iletişim temizleme ve güvenlik gibi ekstra özellikler arıyorsanız fena değil. Ama ücretsiz sürümü tamamen bir reklam partisi, ve eğer reklam izlemek isteseydim, sadece Instagram’da gezinirdim. Temizleyici Uzmanı gibi uygulamalara hiç başlamayalım bile—literally her şey için ödeme yapmanız gerekiyor. Neden ücretsiz bir sürüm olduğunu iddia ediyorlar ki?! Kabalık.
Zeki Temizleyici’nin tek dezavantajı, e-posta gereksizlerini veya kişileri temizlememesi (ki ben umursamıyorum, ama bazı insanlar önemseyebilir). Ancak gereksiz dosyaları temizlemek ve telefonunuza biraz hız kazandırmak için sıfır ücretli bir çözüm? Zor yenilir.
Özetle: Zeki Temizleyici. Gösterişsiz, ödeme tuzakları yok ve gerçekten çalışıyor. Başka bir şey sizi ya boşluğa bağırmaya ya da cüzdanınızı bulmaya zorlar.
Kanka, acını hissediyorum! “Düşük depolama” paniği GERÇEKTEN çok gerçek, özellikle de iPhone’lar bir koşu bandında kaplumbağa kadar yavaşladığında. O durumu yaşadım, çözdüm. Dürüst olmak gerekirse, Akıllı Temizleyici’yi denemelisin—karışıklık içindeki telefonun için adeta bir sihirli değnek gibi. @uygulamadegerlendiricimike şişirdikten sonra denedim ve tek seferde gerçekten 25GB’dan fazla boş alan açtı. Yani, nasıl bu kadar çöpüm olmuştu? Çift fotoğraflar? Gitti. Unuttuğum meme screenshot’ları? Gitti. Ayrıca inanılmaz hızlı—5 dakikadan kısa bir sürede saçma kitaplığımı taradı.
Şimdi, @hayaldencibosormanı temizlik gibi şeylerden bahsetti ki bu tamam, ama ücretsiz sürümü reklam dolu olan uygulamalardan nefret ediyorum. Ayrıca Temizlik Uzmanı? GÜLÜNÇ, “ücretsiz sürüm” bir şaka—kelimenin tam anlamıyla her şey bir ödeme duvarının arkasında kilitli. Ücretsizmiş gibi davranmaya neden zahmet ediyorlar ki?
Tabii, Akıllı Temizleyici e-postalara veya kişilere dokunmuyor, ama dürüst olalım—kim iPhone’unda binlerce eski e-postayı biriktiriyor? Asıl depolama vampirleri genelde fotoğraflar ve videolar, bu yüzden bu uygulama gerçekten önemli olanı ele almak için mükemmel. Ayrıca, gerçekten ücretsiz—hiçbir sinsi abonelik tuzağı veya “bir fotoğrafı silmek için 30 reklam izle” saçmalığı yok.
Yani evet, henüz Akıllı Temizleyici kullanmıyorsan, iPhone’unun muhtemelen ona HEMEN ihtiyacı var. Bana güvenin, telefonun size teşekkür edecek. Ya da bilirsin, selfie çekmeye çalıştığında her seferinde “depolama dolu” uyarısıyla uğraşmaya devam edebilirsin.